Laddar
 • Välj modell
 • Välj färg
 • Välj extrautrustning
 • Summering
 1. Driver Assist Paket

  Innehåller förarhjälpmedlen: nödbromsning i hög hastighet, 360-graders surroundkamera, dödvinkelassistent och adaptiv farthållare med styrassistans.

  Läs mer
 2. 20” svarta aluminiumfälg style 5068

  Svarta aluminiumfälgar.

  Läs mer
 3. Svart innertak
  3 900 kr
 4. ClearSight inre backspegel

  Ger alltid fri sikt över vägen bakom dig tack vare en inbyggd skärm med kameravisning. En knapp gör det lätt att växla mellan vanlig visning och kameravisning.

  Läs mer
 5. Svart Exteriörtpaket

  Svart sidofönsterinfattning, svart grill.

  Läs mer
 6. 20-tums svarta aluminiumfälgar ”Style 5068”
  Förstärker bilens moderna look – uppgradera till detta alternativ utan extra kostnad. Fler fälgalternativ finns, kontakta din återförsäljare för mer information.
  Läs mer
 7. ClearSight inre backspegel

  Ger alltid fri sikt över vägen bakom dig tack vare en inbyggd skärm med kameravisning. En knapp gör det lätt att växla mellan vanlig visning och kameravisning.

  Läs mer
 8. Premium LED med DRL

  Premium LED-strålkastare med karakteristiska varselljus.

  Läs mer
 9. Fast panoramatak
  18 900 kr

  Det fasta panoramataket i glas förstärker känslan av rymd och ljus i bilen samt ger fri sikt ut mot omgivningen. Det härdade glaset är tonat för att upprätthålla en behaglig temperatur i kupén och skydda de åkande mot solstrålning. Ett fullstort, elstyrt solskydd erbjuder extra skydd mot insyn för den som värnar om sin privatsfär.

  Läs mer
 10. Svart exteriörpaket

  Svart sidofönsterinfattning och svart grill.

  Läs mer
 11. Aktiv luftfjädring

  Reducerar utrymmet mellan bilen och vägen för förbättrad aerodynamisk prestanda och räckvidd.  I‑PACE:s aktiva luftfjädring sänker bilen då den kör i hastigheter över 105 km/h och för bättre markfrigång i terrängförhållanden kan fjädringen också öka körhöjden.

  Läs mer
 12. 17" "Turbine, 9 spoke" Dubb
 13. 17" "10 spoke" Style 1005 Friktion (Nord)
 14. 17" "10 spoke" Style 1005 Dubb
 15. 17" "Turbine, 9 spoke" Friktion (nord)
 16. 17" "Turbine, 10 spoke" Friktion

DISCLAIMER

I denna enkla shop kan du lägga en beställning på din Jaguar-produkt för att sedan skicka direkt till din närmsta återförsäljare för att få offert. Hittar du inte rätt produkt för dina behov kan du välja att du vill bli kontaktad av vår återförsäljare istället. Med reservation för eventuella tryckfel. BC Sweden AB förbehåller sig rätten till att rätta fel, formuleringar och andra uppgifter på denna sida utan att informera om detta i förhand. Jaguar återförsäljaren kommer kontakta dig inom några dagar med en offert. Om du väljer att acceptera denna kommer återförsäljaren gå vidare med din beställning och kunna ge dig ytterligare information om leveranstid. Produktionsplats tilldelas utifrån den tur ordning som återförsäljaren har fått de signerade avtalen. Genom att skicka in denna förfrågan ger du samtycke till att en Jaguar återförsäljare kontaktar dig för att gå igenom dina önskemål och utifrån det skicka dig en offert. Kontakten kommer ske via email eller telefon utifrån de uppgifter du har angivit på denna sida, vi ber dig därför att säkerställa att du har lämnat korrekta uppgifter så att vår återförsäljare får tag på dig så fort som möjligt. Lokala prisavvikelser kan förekomma.